CINE SUNTEM

Am pornit la drum în 2002, ca o afacere de familie și am construit constant, cu răbdare, seriozitate și având mereu ca busolă nevoile și cerințele clienților.

Producem și livrăm soluții la aceste nevoi, în loc de simple produse și servicii. De la 3 angajați la finalul primului an de activitate, la 7 angajați în al doilea, am ajuns în prezent la o echipă de peste 120 de persoane dedicate nevoilor dumneavoastră.

Suntem ambițioși, dar dorim să ne dezvoltăm cu responsabilitate față de societate și mediul înconjurător. Clădim durabil, pe baza experienței acumulate, mereu orientați spre viitor.

Valorile Fomco Group

Valorile noastre sunt: orientarea către client, excelenţă, integritate, corectitudine, muncă în echipa, creştere continuă, adaptabilitate, răspundere socială.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT 91%
INTEGRITATE 87%
MUNCĂ ÎN ECHIPĂ 93%
EXCELENȚĂ 93%
CORECTITUDINE 100%
RĂSPUNDERE SOCIALĂ 96%

Direcții de business

Chiar dacă tindem spre o extindere variată, păstrăm 3 direcții principale: Industrie Auto, Energie Regenerabilă și Mobilier și decorațiuni.

Truck-Shop-Fomco-580

Industria Auto

Service de camioane multimarcă, Accesorii pentru camioane, Monitorizare prin GPS și Distribuție tahografe la nivel european.

Mobila winkler

Mobilier la Comandă

A fost înfiinţată în 2004 şi s-a făcut cunoscută prin producția de uşi şi ferestre interioare şi exterioare, dar și prin producția de mobilier personalizabil la comandă.

Solarsistems

Energie Regenerabilă

Proiectăm, executăm și exploatăm sisteme fotovoltaice, atât de tip industrial (montate în câmp deschis, acoperișuri etc.), cât și sisteme rezidențiale.

Misiunea FOMCO GROUP

Grupul nostru are peste 15 ani de activitate, însă încă de la începuturi ne-am propus ca, prin tot ceea ce facem, să aducem un aport economic durabil comunităților în care activăm și societății în ansamblul ei.

Urmărim încă de la începuturi să activăm responsabil, cu impact cât mai mic asupra mediului și dorim să ducem mai departe tradiția.Managementul riscului de mediu la nivel global a cunoscut o dezvoltare de amploare, fapt care constituie o provocare și la nivel de companie. Ne-am aliniat acestor tendințe cu care rezonăm și ne-am angajat să respectăm cerințele specificate în certificarea ISO:14000.

Misiunea FG