Bernát Nyulas s-a născut în 5 decembrie 1969 la Tîrgu-Mureș, unde a urmat și cursurile Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”. A urmat apoi o licență de inginer mecanic, obținută urmând specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, în cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca, în perioada 1990-1994. Ulterior urmează cursurile de master în Economia Întreprinderii, absolvite cu succes în 1998 la Universitatea de Științe Economice Budapesta, un master în Management obținut la Open University Business School – Milton Keynes în 2000 și un MBA – Master Of Business Administration la Universitatea Tehnică şi Economică Budapesta în 2003.

Ulterior finalizării studiilor universitare, a absolvit numeroase alte cursuri de formare profesională, de dobândire de noi competențe sau de atestare, atât în țară cât și în străinătate.

În 2002 pune bazele grupului, inițial o afacere mică de familie, pe care îl crește constant, până la grupul de astăzi, care numără șase linii de business. De la fondare până în prezent cifra de afaceri a grupului a crescut constant, fără întreruperi.

Bernát Nyulas este căsătorit și are doi copii.

Management-800x720