AK Raider’s Satu Mare şi filiala ACR din Satu Mare au fost gazdele celei de-a doua etape din Campionatul Internațional de Rally Sprint. Competiția a fost deschisă tuturor autoturismelor, fie ele conduse de piloți debutanți sau avansați. Condițiile atmosferice n-au fost cele mai prielnice sporturilor cu motor, multele reprize de ploaie punându-i în dificultate și pe piloți, dar și pe ceilalți membrii ai echipelor, care au fost nevoiți să facă dese schimburi de pneuri.

 

Echipajul BBT Racing susținut de Fomco Group format din Pasko Peter și Pasko Laszlo s-a aliniat din nou la start cu un Volkswagen Polo modificat. Din păcate, n-a fost o etapă prea bună, provocările de natură tehnică fiind extrem de dificile. Echipajul a avut probleme destul de mari la ambreiaj, lucru care a scăzut din performanțele mașinii. Totuși, echipa a făcut o figură frumoasă, reușind să se claseze pe un onorabil loc 4 la finalul primei manșe și pe locul 5 la finalul celei de-a doua, astfel plasându-se pe locul 5 la general.

 

Dorim să-l felicităm pe Peter Pasko pentru performanța reușită și să-i urăm în același timp un sincer La mulți ani! pentru că de curând și-a serbat și ziua de naștere – îi dorim să crească profesional cu un ritm mult mai alert decât în vârstă!