Sâmbătă, 14 Aprilie, angajații grupului de firme Fomco, împreună cu familiile acestora, au plantat 1300 de puieți de tei, în localitatea Sângeorgiu de Mureș. Acțiunea a făcut parte dintr-o inițiativă Fomco, de susținere a împăduririlor și responsabilizare asupra mediului inconjurator, încurajând clienții să adopte factura în format electronic.

 

Astfel, pentru fiecare companie care a renunțat la factura în format fizic, Fomco a plantat un copac, rezultând un număr de 1300 de tei plantați.

 

„Vrem un viitor verde și curat pentru copiii noștri și dorim să încurajăm o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător, de aceea ne-am îndemnat clienții să adopte factura în format electronic. Pentru fiecare factură electronică, Fomco a plantat un copac. La acțiunea de sâmbătă i-am avut alături pe angajații firmei, împreună cu familiile acestora. Ne-am bucurat de prezența a peste 30 de copii, care au dat dovadă de de mult entuziasm și implicare.”, a declarat …

 

Fomco va continua să susțină activ comunitatea mureșeană prin acțiuni ce vizează protejarea mediului înconjurător și nu numai.

 

Despre Fomco:

Am pornit la drum în 2002, ca o afacere de familie și am construit constant, cu răbdare, seriozitate și având mereu ca busolă nevoile și cerințele clienților.

 

Producem și livrăm soluții la aceste nevoi, în loc de simple produse și servicii. De la 3 angajați la finalul primului an de activitate, la 7 angajați în al doilea, am ajuns în prezent la o echipă de peste 120 de persoane dedicate nevoilor dumneavoastră.

 

Suntem ambițioși, dar dorim să ne dezvoltăm cu responsabilitate față de societate și mediul înconjurător. Clădim durabil, pe baza experienței acumulate, mereu orientați spre viitor.

 

Mai multe imagini de la eveniment, găsiți pe pagina noastră de Facebook, aici.

 

Contact: Vasile Ciornei, Marketing Manager, vasile.ciornei@fomco.ro, 0735-314.499