Banner Fomco trade.com

Fomco Export

Suntem parte a Grupului Fomco, fiind prima cărămidă așezată la fundația lui. Firma Fomco Prodimpex („Fomco”) a fost înfiinţată în octombrie 2002, iar activitatea ei este structurată pe mai multe direcţii de business. Elementele esențiale din activitate sunt aduse de domeniul tahografelor şi cel al managementului de flote de vehicule.

Servicii Oferite

  • Sisteme de descărcare tahografe digitale

  • Administrare şi analiză de date
  • Sistem de monitorizare flota prin GPS
  • Sisteme de monitorizare a consumului de combustibil
  • Sisteme de management/administrare a tarifelor
  • Tichetare electronică în transportul de pasageri

Contactează-ne

Suntem aici să îți răspundem la orice întrebare!

Telefon: 0735-314.499

Email: info@fomcotrade.com

Despre Noi

Suntem un furnizor de top la nivel european, deţinând un portofoliu de peste 200 de parteneri externi grupului, cu ajutorul cărora dezvoltăm şi livrăm clienților din România şi Europa produse de înaltă calitate. În decursul acestor 15 ani de activitate, Fomco a reușit să furnizeze satisfacţie autentică prin livrarea de produse puternice, în același timp manifestând și o permanentă atenție la nevoile şi cerinţele clienților.  Astfel, de-a lungul timpului, am introdus pe piaţa românească produse ale unor firme recunoscute pentru performanţele şi fiabilitatea ridicată.

Prin vânzările directe și suportul tehnic pe care-l asigurăm împreună cu partenerii noştri de afaceri am creat și dezvoltat o reţea de distribuţie la nivel internaţional.

Știri și noutăți

Ultimele noutăți ale companiei Fomco Export