Fomco Group la gala „Topul Firmelor din Județul Mureș”

S-au anunțat numele campionilor mediului economic mureșean. Camera de comerț și industrie a județului Mureș i-a desemnat în cadrul galei ”Topul Firmelor”, Evenimentul a avut loc în data de 03.11.2016, fiind găzduit de hotelul Grand din Tîrgu Mureș.

Așa cum deja ne-a obișnuit, Camera de Comerţ şi Industrie Mureş realizează în fiecare an „Topul firmelor din judeţul Mureş”, o competiţie devenită deja cunoscută nu doar de mediul de afaceri, ci și de publicul larg, în care se desemnează cele mai performante firme și companii care contribuie la economia județului.

 

Topurile rezultă în baza unui calcul făcut având la bază o metodologie complexă și unitară la nivelul întregii țări, prevăzută de altfel de Legea 335/2007 și implementată apoi de fiecare cameră de comerț, în fiecare județ în parte. Topul firmelor care se realizează de camerele de comerț este singurul clasament oficial, reprezentativ, întocmit luând în calcul toți operatorii economici activi, care depun bilanțuri contabile.

Pe lângă evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor finale, pe grupe de activitate, dar și pe clase de mărime, sunt cel puțin la fel de importante și alte distincții, care se acordă firmelor și companiilor cu rezultate deosebite, rezultate care se păstrează constante de-a lungul timpului.

Fomco Group face parte din rândul acestor firme, având onoarea de a fi primit 4 diplome din top, cele mai notabile dintre ele fiind  Diploma de Excelență și Trofeul de Excelență.

 

Prezența în catalogul ”Topul Firmelor din Județul Mureș” reprezintă pentru firmele premiate nu doar o carte de vizită, ci și o garanție de bonitate și seriozitate, atât în relațiile cu investitorii, cât și în relația cu partenerii comerciali. Asta se datorează faptului că acest catalog se bucură de o largă distribuție în diferite medii de afaceri din țară sau chiar și din străinătate. Fomco Group dorește să mulțumească și să dedice aceste diplome tuturor partenerilor, clienților și, într-un mod mai special echipei noastre, fără de care rezultatele nu s-ar fi putut obține.

 

În aceeași măsură, mulțumim și CCI Mureș, pentru oportunitatea de a fi prezenți la această Gală.