În perioada 12-15 octombrie 2016, grupul de firme Fomco va participa la TransLogistica 2016, cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România, precum şi din Europa de est şi sud est. Evenimentul este programat să se deruleze în centrul expozițional Romexpo, pavilionul C5.

 

Cu ocazia acestui eveniment, sub sloganul “Totul pentru transportatori”, Fomco Group va dezvălui care sunt cele mai noi produse şi servicii din domeniul monitorizării flotelor de vehicule, dar și noutățile din gama de tahografelor analogice, tahografelor digitale, limitatoarelor de viteză, a staţiilor radio CB, încălzitoarelor staţionare Webasto şi Eberspacher, dar nu numai.

 

Grupul Fomco este unic importator și distribuitor pentru anumite tipuri de produse, cum ar fi tahografe, limitatoare de viteză, încălzitoare staționare, stații radio, sisteme de climatizare pentru perioadele de staționare, lăzi frigorifice. De asemenea Fomco vine și oferă gratuit consultanță de specialitate în aceste domenii de activitate, cu ajutorul celor mai buni specialiști din domeniu pe care ne mândrim că la această oră îi avem. Ei vă vor prezenta soluţiile optime, personalizate și adaptate flotei dumneavoastră. Astfel vă veți putea calcula singuri economiile aduse în activitatea companiei pe care o conduceți, prin alegerea corectă a produselor şi serviciilor dezvoltate de noi.

 

Tot în cadrul expoziţiei TransLogistica 2016, veți putea participa la două seminarii pe care Fomco le-a pregătit pentru dumneavoastră:

  • Seminar  GREEN LOGISTICS;   13.10.2016.
  • Tema:  Fomco – Rolul Sistemelor de monitorizare prin GPS în protejarea mediului înconjurător!
  • Seminar LOGISTICS CAREER;  14.10.2016.
  • Tema: Fomco – oportunitate nouă de carieră şi business, INSPECTOR TLV!

 

Vă aşteptăm cu drag alături de noi. Ne găsiți la standul 25A, din Pavilionul C5 al centrului Romexpo.

TransLogistica este expoziţia  dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de mărfuri şi canale logistice şi va avea loc în spaţiile centrului expoziţional Romexpo Bucureşti, în perioada 12-15 octombrie 2016.