A patra ediție a festivalului Vâltoarea Mureșeană, derulat în perioada 24-28 august 2016 s-a încheiat cu succes. Evenimentul a avut loc în anul acesta în Parcul Municipal, concertele fiind găzduite de parcarea Sălii Polivalente. Potrivit declarațiilor date de organizatori, Vâltoarea Mureșeană atrage tot mai mulți oameni, anul acesta bucurându-se de un mai mare succes decât anul trecut. Festivalul prinde mai ales în rândul tinerilor, însă și în rândul familiilor cu copii mici, care au venit să se bucure de umbră și de locurile de joacă amenajate.

 

Și la această ediție, Fomco Group a fost prezent cu numeroase jocuri, la care am oferit o sumedenie de premii. Una dintre cele mai căutate atracții a fost mașina electrică Twizzy Eco Friendly, pe care vizitatorii au luat-o cu asalt, atât cei mai mici, cât și de cei mari. În concursul organizat de noi au participat 89 de persoane, câștigătorul urmând să fie anunțat după data de 05 septembrie 2016. Punem la bătaie ca premiu al concursului, posibilitatea de a vă bucura de mașina Twizzy Eco Friendly pentru un întreg weekend.

 

“Roata Fomco GPS” a fost și ea un succes atrăgând nu mai puțin de 1228 de jucători care și-au încercat norocul, fără ca vreunul din ei să fi plecat fără un premiu. Un alt joc nou pe care l-am introdus și care nu a trecut neobservat indiferent de vârstă, a fost cel de camioane cu telecomandă. Celor mai buni 3 jucători, din rândul unui total care a ajuns la cifra 389 de persoane înregistrate, jucători care au obținut cei mai buni timpi pe un traseu complet, au avut parte de un premiu surpriză, oferit după încheierea festivalulul. De asemenea, am mai acordat și un premiu special care a fost adjudecat de cel mai tânăr jucător, în vârstă de doar 4 ani, care a impresionat prin rezultatul obținut.

 

Ca în fiecare an, atracția serii a fost Simulatorul de camioane. Și aici a fost o participare însemnată de 131 de jucători, care au concurat pe timp. Primele 3 locuri au fost premiate la finalul festivalului. Pe lângă toate aceste premii, s-au mai acordat și discount-uri în cuantum de 5%, 10% și 15% din costurile cu manopera schimbului de pneuri pentru cei care au luat la țintă anvelopele suspendate din “AnveloMania”. Câștigătorii concursului sunt așteptați în perioada următoare la sediul nostru pentru a beneficia de discount.

 

La final, vrem să mulțumim tuturor vizitatorilor pentru că și-au făcut timp și au petrecut timpul lor alături de noi, în acest weekend. Mulțumim și celor mici, care cu entuziasmul, energia lor inepuizabilă și rezerva uriașă de zâmbete, nu au încetat să ne surprindă plăcut.

 

De asemenea, le mulțumim celor care nu au uitat de noi, vizitatori de la ediția de anul trecut, care au revenit și ne-au căutat și la această ediție!