Mulțumită parteneriatului dintre Fomco Truck Service și Star Broker vă oferim acum cele mai performante asigurări auto de tip polițe RCA, la cele mai avantajoase prețuri, fără bătaie de cap, direct în service-ul Fomco din Tîrgu-Mureș. De acum puteți obține polițele RCA, în cazul în care constatați că e expirată, înainte de a intra în inspecția tehnică periodică, asta fără să mai trebuiască să faceți drumuri suplimentare la un birou al unui asigurator sau al unui broker, deci fără să mai trebuiască să pierdeți timp inutil.

 

Asigurarea auto obligatorie de tip RCA se încheie pe perioade determinate, astfel:

  • de la o lună la 12 luni pentru vehiculele înregistrate ori înmatriculate în România;
  • pe perioada în care autorizația provizorie de circulație este valabilă, la vehiculele care se înmatriculează sau se înregistrează provizoriu, dar nu mai mult de 60 de zile;
  • pe 6 și 12 luni, pentru transfer de proprietate;
  • pentru un interval de maximum 30 de zile de la data dobândirii proprietății, care să fie dovedită cu documente justificative, la vehiculele înmatriculate sau înregistrate în alte state membre UE, pentru care se solicită asigurarea în vederea înmatriculării sau înregistrării în România; (pentru obținerea numerelor roșii).

 

Riscurile acoperite de o asigurare auto de tip RCA, în cazul unor pagube rezultate dintr-un accident produs din vina conducătorului auto, în conformitate cu legislația în vigoare, sunt:

  • pagube materiale;
  • vătămări corporale sau deces, chiar și pentru prejudicii care nu au un caracter partimonial;
  • plata cheltuielilor de judecată efectuate de persoana prejudiciată;
  • pagube rezultate din lipsa de folosință a vehiculului avariat.

 

La Fomco Truck Service puteți alege polițe RCA din portofoliul unor societăți precum Groupama, Omniasig, City Insurance, Euroins, Generali, Allianz Țiriac, Asirom sau Uniqa. De asemenea, pe lângă societățile menționate anterior, pentru alte asigurări auto decât RCA, putem adăuga și cele din portofoliul Certasig, Credit Europe/Ergo, Gothaer sau ABC Asigurări.

 

Numărul de telefon dedicat este 0735 – 526.087 – Responsabil Papai Kinga