Produsele și serviciile Winkler vor fi prezentate la Expo Transilvania Ambient Construct & Instal

În perioada 22-25 februarie 2017, marca Winkler va fi prezentă cu produsele și serviciile propri la una din cele mai vechi expoziții destinate construcțiilor, amenajărilor, decorațiunilor interioare și instalațiilor – Expo Transilvania Ambient Construct & Instal. Evenimentul va avea loc la Cluj Napoca.

 

Ne veți găsi la standul M10, unde veți putea obține informații, consultanță gratuită și ofertele noastre cele mai competitive pentru achiziția de:

  • Uși și ferestre cu tâmplărie din lemn de esențe diferite – stejar, molid, pin nordic, meranti, larice (Asia) și tei, dotate cu feronerie de înaltă calitate, pentru care se oferă garanție de 10 ani.
  • Mobilier la comandă – dormitoare, biblioteci, bucătării, living, mobilier pentru copii, mobilier de baie, birouri, mobilier pentru săli de conferință etc., toate cu posibilitatea de proiectare în 3D înainte de execuție.
  • Debitare și căntuire de PAL melaminat și MDF, aplicare de canturi pe suprafețe drepte sau rotunde, servicii de frezări, găuriri, prelucrări CNC.

La stand veți găsi informații, consiliere de specialitate oferită gratuită, iar echipa noastră va putea oferi celor interesați inclusiv oferte personalizate.

 

Programul de de la stand, în care echipa Winkler vă stă la dispoziție este:

  • 22-24 februarie – 10:00 – 18:00
  • 25 februarie – 10:00 – 16:00