Fomco Group inaugurează sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 10:00, investiția derulată la Casa de Copii Lidia din Tîrgu-Mureș, str. Mihai Eminescu, nr. 30. Este vorba despre un proiect de CSR prin care am reușit să reabilităm termic imobilul, în urma achiziției și montajului unui nou sistem de încălzire și apă caldă. Valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 13.500 de lei, iar jumătate din sumă a provenit dintr-o acțiune caritabilă derulată de angajații Fomco Group.

 

La evenimentul care marchează predarea investiției, copiii angajaților Fomco și copiii din orfelinat vor participa împreună la un program interactiv care, pe lângă partea distractivă, va avea și o latură educativă. Copiii noștri vor vedea cum e să locuiești într-un orfelinat, iar programul este gândit pentru a oferi și o parte de dezvoltare prin jocuri:

 

Program

  • 00 – 12.00 – Program interactiv pentru copii oferit de echipa Creactivity Club (jocuri pentru dezvoltarea personalității și a spiritului de echipă, meșteșugărești, treasure hunt), urmat de un mic bufet.
  • 00 – 13.00 – Predarea oficială a investiției derulate de Fomco Group în reabilitarea termică totală.

 

Despre Fomco Group

Suntem un grup pornit ca o afacere de familie în 2002, dezoltată continuu. Activăm în domeniile automotive – one stop shop pentru vehicule mari, producția de mobilier la comandă și producția de energie electrică  parcuri fotovoltaice. Livrăm tahografe, limitatoare de viteză, anvelope, soluții de monitorizare de flote auto și control combustibil, accesorii de camioane. Deținem un service multimarcă de vehicule mari, producem mobilier la comandă și energie regenerabilă.