Am lansat proiectul Zero toleranță față de violența în familie

Luni, 29 mai, Fomco Group lansat proiectul „Zero toleranță față de violența în familie”. Proiectul, estimat la 12.000 de lei, a fost elaborat în colaborare cu Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii și Ambulanța Samaritanus și este finanțat în proporție de 50% de grupul de firme Fomco. Vrem să dotăm adăpostul de primire în regim de urgenţă, destinat victimelor violenței în familie (în principal femei, dar și copii și persoane vârstnice) cu necesarul la zi, să derulăm o campanie de conștientizare legată de efectele violenței în familie și, pe plan intern, să strângem bunuri utile adăpostului (haine, jucării, cărți etc.) din donații venite de la propri angajați. Vrem să fim prima companie mureșeană care declară zero toleranță față de acest fenomen, așa că ne-am asumat public această declarație de principii prin marcarea site-urilor companiei în acest sens.

 

Vrem să mulțumim mass-media locale care și-au manifestat interesul față de acest proiect și ne-au susținut necondiționat în demersul nostru. Acest suport ne onorează și ne obligă. Vă vom ține la curent legat de stadiul derulării proiectului pe pagina de Facebook a Fomco Group și pe site-ul grupului.

 

Cum puteți susține proiectul?

  • Donațiile în bani se primesc în contul Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii RO12BTRL02701205103729XX deschis la Banca Transilvania Tîrgu-Mureș, cu mențiunea pentru proiectul „Zero toleranță față de violența în familie”.
  • Donațiile în haine, jucării, cărți se primesc la sediul Fomco Group.
  • Mesajul merge ușor mai departe atunci când suntem mai mulți care vorbim despre el. Dă și tu vestea mai departe și declară Zero toleranță față de violența în familie!

Zi-de-zi : Un proiect Fomco, IEESR și Samaritanus Zero Toleranță față de violența în familie

Ardealnews : Zero toleranță față de violența în familie la Tîrgu Mureș

Punctul : O companie din Târgu Mureş a declarat toleranţă zero faţă de violenţa în familie

S-a dat start proiectului „Zero toleranță față de violența în familie!”

E-nepujsag : Nulla tolerancia a családi erőszakkal szemben

Radio Mureș : La Tg. Mureș s-a lansat proiectul „Zero toleranță față de violența în familie!”

 

By | 2017-06-09T15:16:29+00:00 May 31st, 2017|Comunicate de presă|0 Comments